Sondering voor aanbouw

Sonderingsonderzoek voor aanbouw biedt zekerheid

Samenstelling en draagkracht van de bodem varieert

Ook voor het plaatsen van een aanbouw aan een bestaande woning of een ander bestaand pand, is een sonderingsonderzoek vooraf noodzakelijk. Want op de plaats waar de aanbouw moet komen kan de samenstelling en draagkracht van de bodem anders zijn. Als je vooraf geen sonderingsonderzoek uitvoert, bestaat het risico dat er na verloop van tijd verzakkingen ontstaan en er scheuren in de muren komen.

Juiste sondeeropstellingĀ zelfs voor sondering in de achtertuin

Voor het uitvoeren van sonderingsonderzoek voor een aanbouw is er over het algemeen minder werkruimte beschikbaar dan wanneer er nieuw gebouwd wordt. Dat is voor ons geen probleem. We kunnen op verschillende manieren sonderen en we hebben voor iedere situatie een geschikt sondeerapparaat, waarmee we zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen sonderen.

Met onze minirups kunnen we sonderingen uitvoeren op plaatsen waar een standaard sondeerunit niet kan komen. Denk dan aan inpandig sonderen of aan sondering in de achtertuin.

Meer informatie over sondering voor een verbouwing

Wil je weten wat wij op het gebied van sondering voor aanbouw voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vakmanschap tot ver in de bodem