Midi sondeerrups

Compacte sondeerunit op afstand bestuurbaar

Grondonderzoek 

De bodemopbouw is op elke plek in ons land anders. Daarom is het belangrijk om deze in kaart te krijgen voordat je gaat bouwen of verbouwen van een woning of een bedrijfspand. Aan de hand van een grondonderzoek kan een fundering van een gebouw of kunstwerk worden ontworpen.

Een onderdeel van het grondonderzoek is sonderen, een sondering levert snel resultaten op die visueel een indruk geven van de bodemopbouw. De kwaliteit van de ondergrond heeft gevolgen voor de manier van funderen en bouwen van je woning, schuur, overkapping of bedrijfspand.

Sonderen op toegankelijke locaties

Er zijn tal van situaties en locaties te bedenken waar je graag een grondonderzoek wilt doen alvorens je gaat beginnen met bouwen. Wij hebben verschillende sondeer machines, waaronder de midi sondeerrups. Deze unit is compacter en lichter dan de grote logge sondeer vrachtauto’s. Dit heeft als voordeel dat het een kleinere belasting is voor de verharding of grond ter plaatse.

De sondering moet bij voorkeur gemaakt worden waar de belasting van het gebouw de grond in gaat. Onze midi sondeerunit is erg compact en zeer wendbaar omdat deze op rubbertracks (rupsbanden van rubber) staat. Ook bij erg natte omstandigheden komt deze unit gewoon op de plek door zijn hogere bodemvrijheid.

 

Specificaties van onze midi sondeerrups zijn:

Lengte: 5,70m
Breedte: 2,19m
Hoogte: 3,25m
Hoogte tijdens het sonderen: 4,37 m

 

Wil je weten wat wij op het gebied van sondering met de midi sondeerrups voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vakmanschap tot ver in de bodem